Välkommen till byns gästbok

Skriv gärna några rader i vår gästbok.
Kanske har du egna minnen från Fu/Fudalen?

E-post 22. dec, 2018

Annelie Nilsson

En julhälsning från Annelie i Rättvik!

E-post Webbsida 24. jul, 2017

Owe Hållmarker

Jag var till Fudalen på en kortare visit idag. Måste erkänna att "fäboden" är större än jag trodde. Har heller inte varit ner till Fudalsviken tidigare. Tog några bilder som lkäggs upp på "du vet att du är från Mora när" och på Mora Outdoor under Fäbodar
i Mora. Härlig plats med spännande historia. Träffade förresten Lennart Lind nere vid båthusen vid sin husvagn. Det blev en pratstund med den trevlige mannen.

E-post 28. mar, 2016

Nils Norman

Hej! Björk-Sven bodde i Emådalen, Orsa Finnmark. Inte i Fu(söder om Mora). Under min ungdom i Hansjö, Orsa, hade jag förmånen att träffa Björk-Sven ett flertal ggr.

E-post 29. jul, 2015

Solvig Meijer

En härlig promenad i Fu-dal den 25/7 2015.

E-post 18. dec, 2014

Åke Johansson

Vilken fin sajt, även för mig som inte har någon anknytning till Fu. Men det skulle varit fint om bilderna hade varit större.

E-post 26. jun, 2012

Marie-Anne

Hej.
skriver här för att höra om det är någon som vet något om en farbror i Fu som de kallar för oraklet. Han har gåvor typ synsk mm. Skulle gärna vilja veta om någon vet vem han är och om han lever?

E-post 16. jun, 2012

Börje Eriksson

En bild på min morfar Wilhelm Fredrik Lindqvist och hans familj framför stationen i Fu 1904. Morfar var stins där åren 1892-1905.

E-post 3. jun, 2012

Roland Brändh

Vad roligt att läsa om Gunnäs eftersom det är min farfarsfar o farfarsmor,Kalle o Hilda var min farfar o farmor som jag var hos på sommrarna när jag var liten, men jag visste inte vad dom hette i Gunnäs för vi sa bara Gunnäsfar o Gunnäsmor om dom men jag minns dom mycke väl. Janne o Gunvor var mina föräldrar.

E-post 27. mar, 2012

Elja Green Sjöberg

Äntligen någon som vill berätta om vår by, där också jag är född och uppväxt. Men vad jag saknar under människor i FU är mina och mina syskons föräldrar, Signe och Per Green. Det finns mycket att berätta.

E-post 8. feb, 2012

PeO Green

Trevligt med hemsida från byn (Fu) där man är född och uppväxt. Där det fanns tjärfabrik, järnvägsstation, såg, kvarn mm. Huset är sålt sen ett antal år tillbaks, men man saktar in och begrundar då man åker förbi. Minnena finns kvar!

E-post 1. maj, 2011

Jan-Erik Eriksson

Jätte fin hemsida från Fu och Fudalen, mycket att läsa och titta på.
Vi tillbringar vår tid i "Sågkitten" med fiske och avkoppling när vi har tid.

"Prins jan-erik" från "Sågkittan"

E-post 30. apr, 2011

Marita Jonsson

Fått tips idag när jag var i fudalen av en släkting som heter Jan-Åke Jonsson om att denna sida fanns, blev nyfiken och kollade och då är både hus och båthus med som jag varit i sen jag var liten med min farmor och farfar, så det var jättekul att se det på en så fin hemsida. Min familj tycker mycket om att vara i fudalen på somrarna. Jag heter Presthans Christina Marita Jonsson och bor i Malung.

E-post 23. jan, 2011

Per Lüdicke

Va kul att jag fick nöjet att hitta eran hemsida on Fu,Fudalen. Jag tilbringade några sommrar med prästhans på 70o 80 talet o det ångrar jag inte en sekund!!

E-post 10. maj, 2010

Patrik Pettersson

Kul och trevlig hemsida! :)

E-post 25. apr, 2010

Solweig Franz

Hej och grattis till en fin och intressant hemsida.Tacka Bertil Prestans för hans tips om sidan. Jag har trevliga sommarminnen från Fu och Nusnäs på 50-talet. Min familj fick på den tiden ta tåget från Sågmyra, där vi bor, till Fu. Där väntade häst och kärra för vidare transport till mormor och morfar (Kråk Aron och hans hustru Karin)i Nusnäs.Så tillbringade vi semestern där med slåtter för dom vuxna och lek för oss barn.Härliga minnen!